Slide

Ko priekš sievietes nozīmē skaistumkopšana un kā mēs to redzam savā salonā?

marlenaaMarlēna, manikīra salona +My nails īpašniece, pastāstīs par savu dzīves ceļu un skaistuma filozofiju.

Ar ko Jūs nodarbojies? Kā sākās Jūsu ceļš?
    5 gadus nostrādāju kosmētikas uzņēmumā, līdz vienā brīdī izlēmu, ka atkal vēlos studēt, tolaik nebija iespējams apvienot manu darbu ar studijām, tāpēc aizgāju no darba un tad sāku sevis meklējumus darba jautājumos un centos atrast jomu, kas man patiktu un padotos. Vienmēr esmu domājusi, ka kādreiz dzīvē vēlos iziet manikīra kursus un kad vēl varētu būt piemērotāks laiks to darīt? Tā nu iestājos manikīra kursos, taču, bez ekspektācijām par to, ka šajā jomā arī reiz strādāšu, nebiju pārliecināta vai man padosies, jo ne vienmēr viss kas patīk, arī padodas. Taču, kā izrādījās man nagu kopšana padevās tīri labi, ātri pabeidzu kursus un sapratu, ka jāsāk darboties šajā jomā. Šo darbu bija viegli apvienot arī ar studijām. Un tā pēc kāda laika, šķita, ka vēlos šai jomā sasniegt ko vairāk un tad dzīve iegrozījās tā, ka bija iespēja tikt arī pašai pie sava manikīra salona.

Kāds bija pagrieziena punkts Jūsu dzīvē?
    mynails salons 2Pagrieziena punkts noteikti bija laiks, kad aizgāju no darba, un sāku atkal no jauna sevi atrast karjeras jomā, sanāca sevi tā teikt iepazīt no jauna, šobrīd vairs nevaru iedomāties sevi atgriežamies darbā birojā.

Ar ko Jūs visvairāk lepojaties?
    Visvairāk lepojos ar to, ka neskatoties uz COVID 19, salons ir veiksmīgs un jau ieguvis savu daļu atpazīstamības. Salonu atvērām 2020.gada februārī, tik tikko bijām sākuši un sākās COVID, kas, protams, krietni ietekmēja mūsu biznesu, cilvēku tolaik ļoti baidījās no šī vīrusa, un lai gan skaistumkopšana aizliegta nebija, klienti tāpat bija ļoti piesardzīgi un centās izvairīties no iešanas ārpus mājas. Taču tomēr jau vasaras sākumā, kad cilvēki, bija kaut cik apraduši ar jauni vīrusu, izdevās iegūt arī patstāvīgo klientu bāzi un vasarā darba bija pilnas rokas.

Kādas ir Jūsu spēcīgākās īpašības?
    Manas spēcīgākas īpašības ir neatlaidība, mērķtiecība un spēja atrast risinājumu jebkurā situācijā.

Kas šobrīd notiek ar Jūsu darbu? Kādi ir plāni?

mynails salonsŠobrīd salons ir atvērts, tiesa, ir vērojams klientu kritums, daži ir pieraduši “dzīvot” bez manikīra, dažiem tā vairs nav tāda nepieciešamība kā agrāk, taču, to vietā nāk arī jauni klienti, par ko ļoti priecājos. Par plāniem šobrīd grūti spriest, šobrīd ir tāds laiks, kad galvenais ir “izdzīvot”, un cerēt uz to, ka nenāksies piedzīvot vēl kādu dīkstāves periodu.

Apraksties savu ideālu dienu.
    Ideālā darba diena ir tāda, kurā es pieceļos ap 7.00 no rīta, paēdu brokastis, pasportoju, taisos uz darbu, darba diena ir gara, taču piesātina ar pozitīvām emocijām, salons ir pilns ar cilvēkiem, apkārt notiek čalošana un dzirdami klientu un meistaru smiekli, vakarā ir sajūta kā pēc labi padarīta darba un varu doties mājās, lai atpūstos.

Kā Jūs raksturotu draugi, cilvēki, kuri Jūs ļoti labi pazīst?
    Cilvēki, kuri mani labi pazīst, raksturos mani kā mērķtiecīgu un tādu, kurai ir ļoti izteikts savs viedoklis par visu.

Vai Jums ir personīga veiksmes recepte? Pastāstiet par to?
    Man šķiet, ka veiksmei nav receptes. Tā vai nu ir vai nu nav, protams, svarīgs ir ieguldītais darbs, taču tas nav noteicošais, manuprāt. Es neesmu tas cilvēks, kas uzskata, ka tikai ar smagu darbu var kaut ko sasniegt, man šķiet, ka ļoti svarīgs ir veiksmes faktors. Tu vari censties un darīt, bet ja nebūs veiksmes, tad nekas var arī neizdoties.

Uz kādu jautājumu Jūs vēlētos atbildēt, bet Jums nekad netika uzdots šis jautājums?
    Interesants jautājums... Es vēlētos atbildēt uz jautājumu, ko sievietei nozīmē skaistumkopšana un kā mēs to saredzam savā salonā, jo tas ir kas vairāk par iespēju sevi sakopt, tas ir par laiku sev, par rūpēm par sevi, ne tikai fiziskām, bet arī mentālām. Vienmēr runājot ar jaunajām māmiņām uzsveram, ka vismaz reizi mēnesī atnākt uz pedikīra procedūru, kur pabūt ar savām domām un nobaudīt garšīgu kafiju ir “must have”. Mēs salonā cenšamies nodrošināt tādu pakalpojumu, lai tas būtu vairāk par sajūtu – par interesantu sarunu ar meistaru, par garastāvokļa uzlabošanu, par pozitīvā vairošanu.

Instagram: mynails_riga
    Facebook:
    mynailsriga

Comments powered by CComment

AliExpress WW
    Slide
    Партнеры

www.mihal.shop

play

e360.lv

www.avtoradio.lv