Slide
Sieviešu dizainere Samanta
SAMTA CLOTHING zīmola īpašniece pastāstīja, ar ko patiesībā lepojas un ko nozīmē viņas dzīvē – sieviešu apģērbu šūšana.
Ar ko Jūs nodarbojies?
Es esmu sieviešu apģērbu dizainere un apģērbu dizains ietver arī apģērbu šūšanu - es pilnībā esmu iesaistīta apģērbu radīšanā, sākot no materiāla izvēles līdz laimīga un apmierinātas klientes smaidam.
Kā sākās Jūsu ceļš?Mans ceļš uz šo profesijas izvēli un apgūšanu sākās pavisam parasti - pirms pieciem gadiem es vēlējos pati iemācīties šūt sev drēbes un tās pielabot, kad to vajag, bet vislielākā vēlme man bija iemācīties šūt, jo es vēlējos šūt sev neatkārtojamus un kreatīvus tērpus pasākumiem - man pašai patīk būt ne tādai kā visi un arī savu apģērbu vēlējos padarīt tādu pašu, tāpēc Rīgā šūšanas skolā 'BURDA' es iemācījos to, ko vēlējos.
Kāds bija pagrieziena punkts Jūsu dzīvē?
Daudzi psihologi, filozofi, profesionālās izaugsmes treneri runā, ka, ja cilvēks pārvērš savu hobiju par darbu, tad viņam nekad nebūs jāstrādā un tā tas ir - vismaz emocionālā ziņā.
Ar ko Jūs visvairāk lepojaties?
Esot šajā profesijā visvairāk es lepojos ar to, ka man ir iespēja radīt un tas ko es radu ir materiāls un paliek šajā pasaulē... Man patīk radīt un ienest šajā pasaulē vairāk prieka!
Kādas ir Jūsu spēcīgākās īpašības?
Manas spēcīgākās īpašības ir pacietība un godīgums! Varu droši teikt, ka šujot daudzas stundas, pacietība ir ļoti noderīga.
Kas šobrīd notiek ar Jūsu darbu?Šobrīd esmu ļoti pieprasīta savā profesijā, jo aktuāla tēma tagad ir sejas aizsargmaskas, tās sāku šūt kopš septembra 2020, sākumā šuvu radiniekiem, lai viņi nestaigātu ar plastmasas izstrādājumiem uz sejas. Ja ir jāvelk maskas, tad lai tās ir no dabīga materiāla kā kokvilna un viegli elpojošas. Ah un jā - plastmasas, tā saucamās medicīniskās maskas ir kaitīgas ne tikai cilvēkam ilgstošai nēsāšanai uz sejas, bet arī dabai, jo plastmasas izstrādājumi dabā sadalās līdz 500 gadiem... secinājumus izdariet paši.
Apraksties savu ideālu dienu.
Katra diena ir mana ideālā diena - es nejokoju.
Pastāstiet par savu personīgo veiksmes recepti.
Mana personīgā veiksmes recepte... Es to varētu ietilpināt šādos divos teikumos - Sāc darīt jebko, ko Tu vari izdarīt un par ko Tu sapņo darīt. Drosmei piemīt talants, spēks un maģija.
Instagram: samta_clothing

Comments powered by CComment